Nye medlemmer

Styrke - fokus - koncentration - smidighed - ro - samarbejde - oplevelser er nogle af de begreber vi som klatrere bruger om sporten

Giraffen har ca. 75-100 aktive medlemmer som klatrer på alle niveauer. Aldersfordelingen er at ca. halvdelen er mellem 8 og 15 år. Klubben fokuserer på det vi i klatreverden kalder toprebsklatring hvor der klatres på høj væg med en sikringsperson på gulvet i modsætning til Bouldering hvor der klatres på lav væg uden sikringsperson. Klatreklubben Giraffen er medlem af Dansk idrætsforbund og Dansk klatreforbund. Vi er også blevet udvalgt til at indgå i klub udviklingsprojekt med henblik på talentudvikling.

Alle er velkomne til at komme en lørdag og få en prøvetime! Tag fat i formanden eller næstformanden og få en aftale.

Vi har 3 slags hold: Junior 10-15 år, voksne 15+ år og familieklatring.

Junior holdet er opdelt i 2: Et for nye klatrere hvor vi fokuserer på teknik, leg, smidighed og styrke. Formålet er at opbygge en godt forhold til klatresporten. Det andet hold er for øvede klatrere hvor vi fokuserer på styrketrænning, avanceret teknik og forberedelse på udendørsklatring.
For junior er der kun åbent for tilmelding efter forudaftale med bestyrelsen eller gennem vores periodiske introhold. Hold øje med siden - der annoncerer vi når det næste introhold startes!

Voksen er for alle over 15 år! Man kan tilmelde sig året rundt. Nye klatrere tilbydes introduktion og kurser i klatring under forbundets retningslinier. Vi fokuserer på teknik, styrke og den gode oplevelse samt et højt sikkerhedsniveau.

Familie klatring er et koncept hvor familier med børn kan komme i med egne børn og selv sikre med instruktion. I praksis gives der et sikringskursus til den voksne. Det giver en meget positiv oplevelse at klatre sammen med mor eller far. Det giver også mulighed for at starte ens børn op i sporten før de er modne nok til juniorholdet på egen hånd.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk